Trafikalt grunnkurs i Brumunddal

Teoretisk og praktisk opplæring med høy kvalitet!

For oss er det viktig å sikre en god og sikker bilfører, det gjør vi gjennom teoretisk og praktisk opplæring.
For deg under 25 gjelder blant annet trafikalt grunnkurs som har som mål og skape en grunnleggende forståelse for trafikken. Ta gjerne med en ledsager de første timene hvis du ønsker!
Thores Trafikkskole AS - kjøreskolen for deg som vil ta trafikalt grunnkurs i Brumunddal!Meld deg på kurs

Kjøretimer

Elevene våre kommer til oss med ulike ferdigheter. Vi legger alltid opp kjøretimene med utgangspunkt i elevenes ulike nivå.

Vårt mål er å skape trafikksikre elever. Hos oss står derfor sikkerhet og grundig opplæring i fokus. Når du har fullført opplæring hos oss, så ønsker vi at du skal ha lært sikkerhet og ansvarlighet.


For deg og andre sin sikkerhet!

Trafikalt grunnkurs

Trafikalt grunnkurs gjelder for deg mellom 15 og 25 år. Trafikalt grunnkurs er en forutsetning for å øvelseskjøre. Fremmøte er obligatorisk for alle gangene, derfor må alle deler av kurset være gjennomgått for å ha fullført trafikalt grunnkurs. Gjennom trafikalt grunnkurs får du en grunnleggende forståelse av trafikk.


Kontakt oss for påmelding/informasjon ang. trafikalt grunnkurs.

Teori

Før opplæring er det obligatorisk å bestå teorieksamen, som avlegges på trafikkstasjonen. 


Strykprosenten på teoriprøven ligger på over 50%! Det er derfor er god idé å snakke med kjørelæreren din om teorien. Spør gjerne om det er noe spesielt du skal se på til neste time. Ekstra viktig er at du jevnt og trutt, så du har et godt grunnlag for å bestå teoriprøven.


Det er bilførerens ansvar å sørge for at bilen er i god teknisk stand. I kjøreopplæringen inngår også en innføring i bilens tekniske egenskaper og vedlikehold.

Påmelding kurs
Hjemmeside opprettet av