En sikker og trygg opplæring med en trafikklærer fra Thores Trafikkskole AS i Brumunddal!

Thores Trafikkskole AS - vi har erfaring og kunnskap!

Våre trafikklærere er blandt de beste i Brumunddal. Du kan stole på kvaliteten når du kontakter oss! Gjennom gode pedagogiske evner formidler vi kunnskap til våre elever.

Redd for å ta steget til å starte kjøreopplæringen? Våre trafikklærere har erfaring med elever på alle nivå. Vi hjelper deg uansett om det er første gang du skal kjøre bil, eller dersom du har mer erfaring bak rattet! Kom innom oss i Brumunddal for en prat om kjøreopplæring!

Verdier

Våre profesjonelle trafikklærere følger generelle yrkesetiske prinsipper og er bevisste sitt ansvar som rollemodeller for elevene. Å formidle riktige holdninger i trafikken er et kjerneområde hos oss! Vårt mål er at våre elever, ikke bare skal bestå oppkjøringen, men at de også skal være i stand til å takle vanskelige og kritiske situasjoner i trafikken på en rolig måte.

Fleksibilitet

Mange kan allerede kjøre en del når de begynner hos oss. Hos oss får du individuell opplæring fra din trafikklærer, og tilpasser trafikkopplæringen til elevens behov og ferdigheter.
Har du allerede førerkortet, men det er lenge siden du har kjørt? Da er opprfriskningstimer hos Thores Trafikkskole AS en god idé før du våger deg ut i trafikken igjen.

Undervisningsplan

Alle trafikkskoler er pålagt å følge Vegdirektoratets opplæringsplan. Vi fokuserer mye på å gi elevene tilbakemeldinger på progresjonen deres, og utarbeider delmål og mål for optimal utvikling.


Det anbefales på det sterkeste å ta trafikkopplæringen på hjemstedet ettersom det er der du kommer til å tilbringe mest tid på veien. Bor du i Brumunddal og vil velge trafikklærer fra øverste hylle? Ta turen innom Thores Trafikkskole AS!


Hos oss får du det du betaler for: God trafikkopplæring i gode biler!

Hjemmeside opprettet av